מאכלים נוגדי אסטרוגן..

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

01/09/2007 | 01:29 | מאת: רוי

שלום רב, אני בן 21, ואני סובל מגניקומסטיה, שמעתי שיש מאכלים שיש בהם נוגדי אסטרוגן, תוכל/י בבקשה לתת לי פירוט אילו מאכלים בדיוק מדכאים ומפרקים אסטרוגן..? אפילו אם מדובר בכמויות קטנות, מעניין אותי לדעת אילו מאכלים יכולים לעזור אפילו במקצת, שמעתי שבסויה יש כמויות קטנות של אסטרוגן, זה נכון? והאם נכון שבברוקלי יש קצת נוגדי אסטרוגן? מחכה לתשובה, תודה מראש.

03/09/2007 | 12:48 | מאת:

בכדי להוריד רמות אסטרוגן בגוף יש לאכול סיבים אשר נמצאים בדגנים מלאים וירקות. עדיף לצרוך מזון אורגני ולא מזון אשר מוזרקים לו הורמונים המשבשים את סדירות הגוף. בנוסף כדי לאזן את הגוף,יש ליטול את ה-"HERBAL CLEANSER" אשר מנקה ומטהר את הגוף. למידע נוסף לגבי המוצר:www.sakerclinic.com