תחליפים לגבינות

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

08/04/2006 | 11:17 | מאת: חגית

שלום, שמי חגית ואני מדא"גית בקרקל, זהו גדודלוחמים/ות של בנים ובנות יחדיו יש לי חיילת שהיא מכ"ית בטירונות והיא לא אוהבת מוצרי חלב. אך מכיוון שבטירונות החיילים והמכ"ים מקיימים פעילות גופנית עצימה במשך השבוע שלהם עליהם לאכול מספר לא מבוטל של מוצרי חלב במהלך היום. ולכן רציתי לשאול האם יש איזשהו תחליף למוצרי החלב שאוכל לספר לה עליו גם אם הוא כולל לקיחת ויטמינים ואם כן אז איזה?

09/04/2006 | 10:39 | מאת:

חגית שלום, מוצרי חלב אינם הכרחיים לתזונת ספורטאים- ישנם לא מעט ספורטאים הנמנעים ממוצרים אילו וממירים אותה בדיאטה המבוססת על: מוצרי סויה, ביצים, בשר- העשירים בחלבונים. כמו כן- חשוב מאוד לצרוך טחינה ופירות יבשים העשירים בסידן.