עצירות

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

15/08/2007 | 12:40 | מאת: לירון

אני סובלת לארחונה מעצירות מה לעשות? אני שותה שמן זית מסלט עם לימון התערובת הזאת הנוצרת היא דיי טעימה .. זה עוזר?

16/08/2007 | 03:29 | מאת: ישראל

שאינטרא מאוד עוזר לכל בעיות מעיים. ניתן ליצור קשר ב 0542060979 ויש לי מס' טלפון של אנשים שזה עזר להם

26/08/2007 | 11:26 | מאת:

לירון שלום, תאכלי הרבה ירקות ופירות, תשתי הרבה מים, עשי פעילות גופנית שתפעיל את שרירי הבטן, תאכלי סיבים, הפחיתי את שתיית הקפאין ותשתי תה צמחים. שמן זית ולימון עוזרים גם כן. בנוסף עלייך לבדוק אם את סובלת מקנדידה, לפרטים היכנסי לאתר www.candida-israel.com