אקטימל

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

12/08/2007 | 11:32 | מאת: אורלי

לאחרונה שמעתי שמועות ורציתי לדעת אם אכן הם נכונות. בני בן השנתיים וחצי חולה די הרבה בדלקות ריאות אוזניים ועוד ומשתמש הרבה באנטיביוטיקה. כדי לחזק אותו אני נותנת לו בין השאר אקטימל כל בוקר ולאחרונה קראתי כי אם נותנים לגוף את חיידקי הl.casei הגוף מפסיק לייצר אותם באופן טבעי וכך במקום להועיל, שימוש באקטימל לטווח ארוך רק מזיק. כמו כן טוענים כי השימוש בחיידקים פרוביוטיים בזמן הסמוך לנטילת תרופה יכול לגרום לכך שהתרופה לא תשפיע. אודה לכם על תשובה מהירה מכיוון שאיני רוצה לגרום לנזק אצל בני במידה והשמועות אכן נכונות. תודה רבה!!!

26/08/2007 | 11:28 | מאת:

אורלי שלום, אקטימל טוב לגוף בעיקר כשנוטלים אנטיביוטיקה. הגוף לא מייצר חיידקים. צריך לקחת אותם.