מים- אז כמה צריך לשתות? / פשתן

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

09/08/2007 | 07:39 | מאת: רעות

ד"ר שלום, קראתי את המאמר ששלח רועי על המים ואת תגובתך מה- 15 לחודש. אז כמה באמת לשתות? האם נכון מה שכתוב במאמר? אני מרבה לשתות. רציתי לדעת כמה צריך כל אחד לשתות? אני בת 51 ללא פעילות מאומצת בדרך כלל. פוליפ/ אבנים בכיס מרה -בעיות עצירות. שאלה נוספת- האם פשתן טחון טוב גם ל: סכרת/ לחץ דם / בעיות בכיס המרה? ( אנשים שונים במשפחה) או נשאל אחרת ---למי אסור פשטן טחון? תודה

26/08/2007 | 11:27 | מאת:

שלום רעות, פשתן טחון מותר לכל אחד מלבד אנשים שאלרגיים לפשתן. הפשתן עוזר לסכרת וללחץ דם אך לא לבעיות בכיס מרה.