כתמים צהובים על העור

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

02/08/2007 | 12:29 | מאת: אי

לפני כמה ימים הופיעו לי כתמים צהובים על העור. ממה זה יכול לנבוע ?

04/08/2007 | 11:29 | מאת: שי

האם שתית הרבה מיץ גזר?

24/08/2007 | 06:33 | מאת: אורית

אי שלום, אני קראתי את הבעיה שלך, ואני רוצה לספר לך סיפור אני בתקופתו הייתי אוכלת המון גזר ומאכלים ירוקים (בעיקר ירקות שורש כגון: גזר,בטטה,דלורית,דלעת). מה שגרם לי בכפות הידים צבע כתום ואף טיפ הבכפות הרגלים (התירוץ הטוב הוא הייתי בחינה).... אז אין לך מה לדאוג, רק ע"י גמילה שלך מהדברים האלו בצורה דרסטית הכתמים ייעלמו... שיהיה לך יום כתום....(חחחח). אורית.