חוקן או הידרוקולון

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

31/07/2007 | 13:05 | מאת: ליאת

שלום, אני בת 21 וסובלת מזה כ3 שנים מעיות של גזים ועצירות בו בזמן !! הלכתי למומחית בעניין לפני כשנה והיא נתנה לי כדורים ששמם "אנציפלמד" אומנם הכדורים שיפרו את ההרגשה, אך זה עדיין חוזר על עצמו, ולפעמים אני לא יכולה לעמוד בכאבים, עד כדי כך.ו לאחרונה אני כל הזמן סובלת מהרגשת בחילות אך אני לא מסוגלת להקיא, ובטן נפוחה, וחוסר רצון לאכול, אפ פעם הייתי אוכלת עם הרבה תיאבון, היום אני בקושי נוגעת באוכל, וזה ככה כבר מספר חודשים.. לא מזמן קראתי במקרה על טיפול חדש, תחליף לחוקן: הידרוקולון: שטיפה פנימית עדינה שנועדה לסלק מהגוף את חומרי הפסולת שהצטברו בו. רציתי לדעת האם לבחורה בת גילי מומלץ לעבור את הטיפול הזה, - האם זה כואב -עד כמה זה יעיל -האם מבצעים את זה גם בקופות החולים או רק באופן פרטי. תודה רבה על תגובתכם

01/08/2007 | 20:12 | מאת: אורי ארבל

שלום ליאת את הגוף ניתן לנקות בדרכים שונות. למעשה העצירות נובעת מכיווץ מיותר של השרירים הטבעתים ומחוסר ידע כיצד לשחררם, עקב כך האוכל הכלוא בגוף נשאר בו זמן רב מדי ומרקיב. פרט לטכניקות הקובנציונליות ישנם ניקיונות יוגים (shatkarmas) העוזרים להשיג זאת ואף מלמדים את המתרגל להרפות ולשחרר. חפשי מורה ליוגה המכיר ויכול להורות טכניקות אלו וסביר להניח שתפתרי את בעייתך. בהצלחה

01/08/2007 | 20:16 | מאת: אורי

ליאת את יכולה גם לפנות אלי ישירות בטלפון 054-5347800

26/08/2007 | 12:16 | מאת:

שלום ליאת, לפרטים על הידרוקולון היכנסי לאתר www.sakerclinic.com