בדיקת דם לגילוי קנדידה

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

28/07/2007 | 12:11 | מאת: מיכל

שמעתי מחברה על הבדיקה הזו, אך היא לא ידעה היכן עושים אותה. אני מאוד חוששת שיש לי קנדידה. היכן אפשר לעשות את הבדיקה, תוך כמה זמן מקבלים תשובה ומה עלותה ? בברכה מיכל

01/08/2007 | 10:31 | מאת: סיגלית

הי אני עשיתי את הבדיקה במרכז סאקר היא עולה 300 ש"ח שזה כולל בדיקת שתן רוק ודם ואז את מקבלת אבחון מדוייק על המצב הבריאותי שלך ומה הגיל הכרונולוגי של התאים שלך משהו כזה וכמובן איך ומה צריך לעשות אני אישית עם ההנחיות כבר שבועיים וחצי וכבר מרגישה יותר טוב מומלץ בחום הם נמצאים בנמ"ל ת"א 40 נכנסים ביורדי הסירה ואז יש פנייה לחניון לפני הכניסה לנמ"ל עצמו בהצלחה וברחאות שלמה. גם חבר טוב שלי טופל שם והתוצאות היו ממש טובות