בעיית התרוקנות

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

08/05/2006 | 00:47 | מאת: אורי

לד"ר סאקר היקר ולשאר משתתפי הפורום שלום, אני בחור בריא בן שלושים ויש לי שתי בעיות רפואיות שמטרידות את מנוחתי וגופי בימים אלה : בעייה ראשונה בה אני מטפל מזה כשנה היא פיסטולה מסובכת וייתכן גם מפוצלת שכרגע מטופלת בסיטון שאמור ליפול תוך חודש חודשיים.... בעייתי השנייה היא נפיחות תמידית של הבטן, מאז שאני זוכר את עצמי תמיד לא הייתי שמן אך היתה הבטן שלי הייתה נפוחה תמידית - בעיקר אחרי הארוחות. היציאות שלי הן "רגילות" פעם עד שלוש ביום - לא משלשל וללא איזושהי עצירות מיוחדת. רציתי לשאול אם ידוע על קשר בין שתי התופעות (אולי קרוהן מינורי) ואם יש אפשרות לטפל בבעיית הבטן הנפוחה. רציתי לציין כי לפני מס' חודשים ביצעתי חוקן לפני ניתוח ותוצאות החוקן הדהימו/הפחידו אותי. החוקן גרם לי לצואה בכמות שלא דמיינתי שאדם יכול להכיל - בערך פי חמש ממה שאני רגיל לראות ב"יציקה טובה". אחרי החוקן הזה ירדתי באחת בערך ב 2 קילוגרמים, והבטן שלי הייתה שטוחה לחלוטין (מיותר לציין שמאותו הרגע עד ליומיים אחרי הניתוח הרגשתי פשוט מצויין) אשמח לכל תגובה שהיא - טיבעית, או קונבנציונאלית תודה

11/05/2006 | 14:29 | מאת:

יש קשר עקיף: כי הנפיחות נובעת מאוכל שלא מתעכל טוב, אלא באיטיות: זה גורם ללחץ ופיסטולה נובעת מהלחץ הזה. לגבי החוקן- הכיוון מצוין, אבל זה לא הידרותרפיה. התחל ללעוס לאט, לא לאכול כשאתה עצבני.

11/05/2006 | 14:29 | מאת:

יש קשר עקיף: כי הנפיחות נובעת מאוכל שלא מתעכל טוב, אלא באיטיות: זה גורם ללחץ ופיסטולה נובעת מהלחץ הזה. לגבי החוקן- הכיוון מצוין, אבל זה לא הידרותרפיה. התחל ללעוס לאט, לא לאכול כשאתה עצבני.