תופעות לוואי לאכילה לא מאוזנת

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

07/04/2006 | 19:22 | מאת: מיכאל

שלום! בעיה שלי בכך שאני אוכל בצורה לא מאוזנת: רק שמורי אפונה בתוספת של שימורי פרוט ו/וא מעדי חלב שונים. לאחרונה גיליתי שצבע כפות ידיים ופנים השתנה לצהוב וציפורניים הכחילו. מרגיש גם חולשה. אינני יודע באם אלה הסימנים של מחלה כל-שהיא או תוצאה מאכילה. אודה לכם באים תוכלו להפנות אותי למידע/סוג הרופא המתאים בברכה

09/04/2006 | 10:43 | מאת:

מיכאל שלום, עליך לגשת בהקדם לקופ"ח ולערוך ספירת דם כדי לבחון בדיוק מהם החוסרים שלך. כמו כן- עליך לערוך בדיקת דם עבור תפקודי הכבד שלך. לאחר שתוצאות הבדיקות יהיו בידיך- היערך לשינוי בהרגלי התזונה בהתאם לממצאי הבדיקות.