איך להפחית גזים?

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

29/05/2007 | 09:30 | מאת: נעמה

שלום רב, התזונה שלי כוללת גורמים רבי עוצמה לגזים ואני ממש סובלת מזה (כואב ומנפח) התחלתי דיאטה עתירת סיבים לטיפול בקנדידה (לבעיה של זיהומים חוזרים בנרתיק - זה עובד!!). אסור לי דגנים לא מלאים לכן אין לי מנוס מהסיבים. אני צימחונית ולכן צורכת כל יום קטניות. בנוסף אסור סוכר ואני מתנחמת בממתיקים כמו סוכרזית ומסטיקים ללא סוכר (עד כמה האחרונים גורמים לגזים - האם משמעותית?) 1- האם יש פיתרון למצב? האם כדאי לי לקחת פחם פעיל ואם כן איזה וכמה? האם ידועות לו השפעות מזיקות? האם יש פיתרון אחר\בריא יותר? 2- שאלה נוספת - האם ידועות לחומצה קפרילית השפעות מזיקות בנטילה לתקופת זמן ארוכה? (מעבר לתופעת הקסהיימר) 3- שאלה אחרונה - איזו פרוביוטיקה הכי חזקה וזמינה למעי? תודה רבה!!! נעמה

03/06/2007 | 10:23 | מאת:

פיתרון יעיל לבעית גזים הינו תכשיר שנקרא איז- שהינו אנזימי עיכול מפאפאיה ירוקה. אני ממליץ על פלורהG כפרוביטיקה שתאזן את המצב הפלורה אצלך בגוף כמו כן שימוש מושכל בGSE הן בבליעה והן בשטיפות וגינאליות .