חומצה אורית

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

28/05/2007 | 22:37 | מאת: שרה

אני סובלת מעודף חומצה אורית 6.7 כאשר המקסימום המותר הנו 7, אינני יודעת דבר מה פירוש חומצה אורית, אודה למי שיסביר לי, ובכלל מה עושים האם ניתן ע"י שינוי באורח החיים לרפא זאת?

03/06/2007 | 10:18 | מאת:

uric acid חומצה המכילה חנקן, שמהווה את התוצר הסופי בחילוף החומרים של חומצת גרעין; היא נוכחת בדם, והיא אחד המרכיבים של השתן. גבישים של חומצת שתן שוקעים במפרקים של אנשים הסובלים משיגדון. בהחלט ניתן לאזן את המצב עלידי שינוי תזונתי וצריכה של תוספי מזון מאזני חימצון כגון גוטוואי שהינו מינרלים שמיובשים ממי גבינת עיזים לאחר הוצאת החלבונים והגבינה .

07/01/2009 | 18:00 | מאת: זהבה

שלום רב לגבי המינרלים גוטוואי כיצד הם מועילים לגאוט תודה