תזונה

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

20/05/2007 | 22:05 | מאת: רונן

ערב טוב לפורום. אני לא יודע אם שאלו את זה או לא, אך יש לי שאלות לגבי תזונה ואימון גופני. 1. האם הליכה של 7.5 ק"מ במשך שעה ( אימון ) כול יום זה תורם לירידה במשקל או שאפשר ללכת פחות, ולקבל את אותה תפוקה? כמה בכלל שורפים קלוריות במצב כזה? 2. מה אוכלים אחרי אימון? 3. כמה זמן אחרי אימון ניתן לאכול? ( יש חישוב של זמן שהגוף עדיין באימון, והאוכל שנוכל יחשב כמזון בריא, ולא שומן ) 4. האם לאכול חלבה אחרי אימון זה בריא? ( חלבה עם שומשום מלא ) וכמה מומלץ לאכול? 5. כמה קלוריות מומלצות להפחית מגופנו באימון מבלי לגרום לנזק? מצטער על ההתקפה של השאלות.. :) אני ישמח לקבל תשובות מכול מי שיש לו ידע מוצק. תודה רבה רונן

21/05/2007 | 09:24 | מאת:

לגבי כל השאלות האחרות חסר לי מידע עליך כדי לתת תשובה מקצועית אני מאמין באיבחון ובהתאמה אישית של תזונה ואיזון הגוף לכל אדם יש את התזונ המתאימה לו ואת הספורט המתאים לו שאלותיך מגיעות ממקום של רצון לעשות שינוי באורח החיים לכיוון הבריאות אני ממליץ לעשות בדיקה ואז להתאים בצורה אישי את התזונה והספורט.

21/05/2007 | 12:46 | מאת: רונן

רונן תודה רבה על תשובתך המהירה. כתבת לי שאתה ממליץ לי לעשות בדיקה. איזה בדיקה אני צריך לעשות, ואיכן אני עושה אותה. אני ישמח אם תוכל להכווין אותי לנקודה שמשמה אני יכול להתחיל את ההליך של הכושר,התזונה וכו. ושוב תודה רבה רונן