קלנזר

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

20/05/2007 | 09:56 | מאת: חמי דהן

שלום רב! רציתי לשאול אני משתמש בפעם השנייה בקלנזר שאגב אני עדיין לא יודע אם איננו גורם להתמכרות ולקיבה עצלה אך עכשיו אני עוסק בפעילות גופנית ואני מרגיש שזה עובד יותר טוב כלומר יש יותר יציאות מאשר שלא הייתי עוסק בפעילות גופנית האם ייתכן והגיוני? האם ניתן לרדת במשקל בעקבות זה

20/05/2007 | 09:55 | מאת:

הקלנזר אינו מכיל שום רכיבים שעלולים לגרום להתמכרות ו/או קיבה עצלה ספורט עוזר לפעילות הגוף כך שאכן תגובת הגוף שלך לפעילות מראה זאת שיהיה בהצלחה בהורדה במשקל ...אכן זה עוזר .