טריגליצרידים

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

19/05/2007 | 17:01 | מאת: עינב

אני בת 50, בריאה בד"ר. עקב רמה גבוה של כולסטרול אני מקבלת סימוביל 10 מ"ג אשר הוריד את הכולסטרוחל. עד היום לא היו לי טריליצרידים בדם. בבדיקה אחרוחה יש לי 265 ... קצת נלחצתי. אני משתדלת לאכול נכון. אבל לא תמיד. מודעת לחשיבות פעילות גופנית ומשתדלת ואף צריכה לרדת במשקל (אני 178 ושוקלת 85) מבקשת כמה עיצות טובות להצלחת הורדת השומנים בדם...תודה!!

20/05/2007 | 09:54 | מאת:

את צריכה לעבור בדיקה של שתן/רוק ולאבחן את מצב הגוף הכללי הדברים משופעים אלו מאלו .