אכילת ביצים באופן יומיומי

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

13/05/2007 | 18:35 | מאת: ג'וד

שלום אם השאלה לא מתאימה לפורום הזה, אשמח אם תפנה אותי לפורום המתאים. תודה. בני בן השנתיים אוכל כל יום ביצה לארוחת ערב כל פעם בצורה שונה (חביתה, קשה, מקושקשת עם תוספות וכו.) חוץ מבשישי שבת. שאלתי היא האם זה מומלץ , אם כן עד איזה גיל , ואם לא - כמה פעמים מומלץ לתת לילד לאכול ביצה. אגב גם אניבדרך כלל אוכלת אתו האם זה טוב גם בשבילי?

14/05/2007 | 15:27 | מאת:

אין שום מקום לדאגה . נסיי לגוון יותר .....אבל בגדול אין לך סיבה לחשוש ....ילדים ....חדגוונים ..... את לעומת זאת ....לא יזיק לך לנסות ולגוון :)