פוטסיום גבוה

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

12/05/2007 | 09:56 | מאת: אריאל

בוקר טוב לאימי יש פוטסיום גבוה מאוד כל היום אכלה ירקות פרות בכמות מופרזת ואוכל דל מלח ודל שומן (בעית כולסטרול -עברה שני צינטורים לשיחרור חסימות) מעונינת לדעת בצורה מפורטת מה עליה לאכול ומה אסור לה להכול תודה מקרב לב אריאל

13/05/2007 | 10:07 | מאת:

חסר לי מידע על אימך כדי לתת יעוץ מקצועי משמעו של דבר כדי לתת את היעוץ אני צריך פרטים שניתן לקבלם בבדיקת חילוף חומרים ורמת PH לאחר ביצוע הבדיקה ניתן להתאים תזונה מבוקרת ומותאמת אישית

23/10/2007 | 14:18 | מאת: מרים

בבדיקת דם אחרונה נמצא רמת פוטסיום של 5.69. מה משמעות הפיזית/תפקודית של ערך זה? האם מעיד על בעיה כל שהיא בגוף? עלי לציין שגם הקולסטרול גבוהה 300 (HDL=85.6, LDL=188)

27/02/2008 | 16:50 | מאת: אביגיל

לאיזה פירות וירקות יש פוטסיום במינון גבוה? אודה לכם אם תענו לי בהקדם