ירידה במשקל

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

11/05/2007 | 10:25 | מאת: ליאת

שלום, אני בת 25 גובה 1.63 שוקלת 57 קילו. לפני 5 שנים שקלתי 73 אני שומרת על המשקל שלי כבר 5 שנים. לאחרונה אני רוצה לרדת עוד במשקל-אבל הגוף שואף להישאר מקובע. מה יכול לעזור לי???

11/05/2007 | 13:05 | מאת: גלי

לגוף שלך מתאים המשקל הזה וכל נסיון שלך לרדת לא יצליח. לכן עדיף שתוציאי לך את זה מהראש ותהני מהמראה שלך...

11/05/2007 | 22:28 | מאת: היי ליאת

ליאת היי קודם כל כל הכבוד כי אני במשקל שלך כרגע וכל כך רוצה להוריד עוד ופשוט לא הולך אני אשמח אם תמליצי לי

13/05/2007 | 10:04 | מאת:

57 משקל הגוף שלך בקילוגרמים 163 הגובה שלך בסנטימטרים 21 BMI מדד הגוף שלך ביחס לגובה, מצויין - אנשים יכולים לקנא בך המשמעות 57 משקל יפה ביחס לגובה שלך הוא 0 הפער בין המשקל שלך למשקל האידיאלי בקירוב ------------------------------------------------------------------------------------ מדוע את רוצה להוריד עוד ?

27/02/2008 | 16:57 | מאת: אביגיל

אני בת 61 גובהי 146 ואני שוקלת 63 אני רוצה לרדת במשקל ולא יכולה ככי אני שותה מתוק אבל דיאט האמת אני כל הזמן רעבה מה עושים? אגב אני סובלת ממגרנה קשה אולי יש דיאטה לירידת 1 ק''ג בשבוע מי יכול ליעץ לי מה לאכול כדי לרדת ולא לרעוב? אודה לכם מקרב לב אם תהיה תשובה מהירה