שלום

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

09/05/2007 | 20:35 | מאת: נ'

מה כדאי לאכול לפני אימון שמשלב ריצה וכוח? כמה זמן לפני האימון? ובאופן כללי- מהי תזונה נכונה? אני שואל את השאלות האלה מכיוון שאני נוטה להרגיש לא טוב אחרי ריצות סיבולת ארוכות ולפעמים אפילו להקיא. אני לא יודע אם זה בגלל מה שאני אוכל, למעשה אני חושב שזה בגלל שאני רזה (בן 17, 60 קג, 1.74 מטר. מה אפשר לעשות בנידון? תודה

10/05/2007 | 09:03 | מאת:

תזונה נכונה היא תזונה מותאמת אישית בעיקרון מומלץ לא לאכול מאכלים עתירי שומנים לפני ריצות ארוכות וסיבולת אני חושב שהדבר הטוב ביותר מבחינתך הוא לבצע בדיקה ולהתאים את התזונה שלך כך שתוכל להמשיך ולהתפתח במיוחד בגיל הקריטי בו אתה נימצא .