ניקוי רעלים ע"י הידרותרפיה

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

09/05/2007 | 14:55 | מאת: שירלי

רציתי לדעת האם יש טעם לעבור טיפול כזה באופן חד פעמי או שזה לא יעיל וצריך כמה פעמים?

10/05/2007 | 09:00 | מאת:

טיפול חד פעמי כמוהו כהחיאת הגוף אבל לא לאורך זמן כלומר אם תעשי טיפול פעם בכמה חודשים אין ספק שתרגישי יותר טוב הדבר הטוב ביותר הוא לעשות תוכנית ניקוי של 5-10 טיפולים ( ניקבע אינדבידואלית ) ואז פעם בתקופה ראוי לתת לגוף שלך בוסט באמצעות טיפול חד פעמי נושא ניקוי הרעלים הינו נושא שצריך להיכנס לתודעה העצמית כמשהו קבוע הרעיון הכללי הוא דרך חיים שתקטין את כמות הרעלים שנכנסים לגוף ניקוי הקיימים ואיזון הגוף כך שישמור על עצמו ניתן לעשות זאת גם באמצעות של תוספי מזון שמותאמים אישית