שתי שאלות

דיון מתוך פורום  NLP ודמיון מודרך

02/11/2007 | 20:37 | מאת: נטלי

1- חסרתי סובלת מהפרעת דחק פוסט טראומטית וברצוני שהיא תטופל בשיטת ה-REWIND. היכן אני יכול למצוא מטפל? 2- מהן אופציות הלימודים השונות בארצנו לNLP?

06/11/2007 | 19:51 | מאת: יפעת וינשטיין–זהר

אני לא מכירה את השיטה עליה את מדברת אבל יכולה לומר לך מנסיון, כי ל - NLP כלים מצויינים לטיפול במקרים שכאלה. מה שחשוב זה לדעת מראש האם המנחה / המטפל עבר הכשרה ספציפית בתחום ה - PTSD. לשאלתך השניה, יש מספר מקומות המלמדים NLP. אני ממליצה לך להכנס לגוגל ולבדוק אחד אחד. כמובן שיש גם את המרכז שלנו NLPPLUS אם את מעוניינת בפרטים תוכלי לקבלם דרך האתר שלנו או בטלפון: 03-6476113

מנהל פורום NLP ודמיון מודרך