אמונה

דיון מתוך פורום  NLP ודמיון מודרך

26/09/2007 | 03:02 | מאת: יואל

שלום, אומרים שבדמיון מודרך או בטכניקות של אוטו-סוגסטיה נורא חשוב שנאמין בטקסט שאנו אומרים או בדבר אותו אנו מדמיינים על מנת שהתת-מודע יקבל מסרים ברורים וחד משמעיים. אבל מה עושים כאשר נורא רוצים להאמין בכל אותם דברים חיוביים והסקפטיות גוברת? איך לומדים להאמין?

01/10/2007 | 14:57 | מאת: דינה רובינס-דקל

יואל שלום, השאלה שלך מאד חשובה. אנחנו מסכימים שפחות יעיל לנסות לרמות את התת מודע. אם יש התנגדות ל"נאמר" אנו מניחים שיש סיבה טובה לכך--כלומר, משהו בך חושב שיותר כדאי להאמין במשהו אחר. במצב שאתה מתאר היה רצוי לבדוק לעומק את הכוונות החיוביות מאחורי ההתנגדות עם מישהו מיומן ב-NLP

02/10/2007 | 11:28 | מאת: יואל

מה אם הדבר נובע מפאשלות שהאדם חוזר עליהן שוב שוב באותה סיטואציה מסוימת? או התרגלות לדפוסי חשיבה שליליים? זה הרי קשה לדמיין פתאום הצלחה כאשר צצות בראש המחשבות על כישלון חוזר...

מנהל פורום NLP ודמיון מודרך