טיגון

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

31/10/2010 | 09:55 | מאת: אבי

שלום , אני לא יודע אם זה הפורום הכי קרוב לשאלה שלי אבל אני בטוח שתדעו לענות. יצא לי לשמוע המון דברים על איזה שמן הכי בריא לטיגון וכל פעם אני שומע דברים אחרים כי זה תלוי במה ואיך מטגנים ויש שמנים שטובים (יחסית כמובן) עד טמפ מסויימת ואז הם ממש לא טובים וכו' . הדבר הראשון והחשוב שאני רוצה שתכתבו לי זה לגבי איזה שמן הכי בריא לטיגון כרובית וטיגון ירקות (בסגנון סיני), עם התייחסות לשמן זית וקנולה בהקשר של כרובית וטיגון סיני . ויהיה נחמד עם תעשו סדר לגבי השמנים הפופולריים מה בריא יותר ופחות ובאיזה מצבים , אבל זה פחות חשוב. תודה רבה

03/11/2010 | 00:14 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

מצעי להתייעץ עם מומחים בידאטה, תחום האוכל... פנית לאתר העוסק במחלות לב במבוגרים... בברכה, ? דר' דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה