אשלגן, האומנם?
דיון מתוך פורום קרדיולוגיה
חבר שלי סובל מבעיה בריכוז האשלגן בדם. רופא המשפחה שלו אסר עליו לצרוך סודה או משקאות מוגזים. מדוע? מה הסיבה המדעית לכך? ההערכה שלי: כאשר חמצן בא במגע עם מים (הנמצאים בגוף בשפע) הוא הופך לחומצה. היונים של האשלגן בדם והיונים שנוצרים ע"י החומצה עשויים ליצור חומר קשה תמס ולשקוע בכלי הדם. אבל אני ממש לא בטוח. תאשרו, תפריכו ובבקשה הציעו פתרון מדעי. תודה מראש DOPLEXN
לקריאה נוספת והעמקה
לא בגלל החמצון אלה בגלל תכולת האשלגן במשקאות אלו תודה