בקע מפשעתי

דיון מתוך פורום  כירורגיה - קבוצת אראן

05/05/2006 | 08:29 | מאת: רמי

פרופ' קלוגר הנכבד, לפני מספר ימים אובחן אצלי בקע מפשעתי. אני בן 55. לפני מספר חודשים אובחנה אצלי מחלת ALS. האם ייתכן שהבקע נגרם כתוצאה אפשרית מהיחלשות שרירי הבטן? האם כדאי לי לעבור את ניתוח הבקע? אם כן מה עדיף במקרה שלי השיטה המסורתית או הלפרוסקופית? האם יש משמעות לכך שהרופא המנתח יידע או לא על מחלת ה - ALS? מודה לך מראש על תשובותיך.

05/05/2006 | 14:33 | מאת:

במידה והבקע סימפטומטי כדאי לנתחו. בקע חד צדדי מקובל לתקן בשיטה המסורתית. על המרדים להכיר את מחלתך אך זו אינה סיבה לדחות את הניתוח. בהצלחה