חרד משבר בפין

דיון מתוך פורום  כירורגיה - קבוצת אראן

09/04/2006 | 18:07 | מאת: רני

שלום רב, אני חולה בהיפוכונדריה ומטופל בתרופות כבר 4 שנים. מאז שקראתי על האפשרות של היווצרות שבר בפין לאחר יחסי מין "מאומצים", לאחר יחסי מין או אוננות ארוכים או אגרסיבבים מהרגיל אני חש כאילו לקיתי בשבר הזה. כל פעם הדבר בא מחדש ותמיד אני חושב שזהו הפעם זה הדבר האמיתי. כולי חרד ביותר, האם זה הגיוני, איך ניתן להפריח את זה??? בתודה מראש, רני.

24/04/2006 | 08:30 | מאת:

שבר בפין הינו מצב שבעת התהוותו כרוך בכאב עז. ללא טיפול עלול להרפא בעיוות הפין. במידה ואינך סובל מכאב או עיוות לדעתי אין לך ממה לחשוש. וחוץ מזה ממתי יחסי מין הם כל כך מאמצים??????