ציסטה

דיון מתוך פורום  כירורגיה - קבוצת אראן

02/04/2006 | 14:24 | מאת: רותי

בס"ד שלום לך אני לאחר 4 לידות, ובמהלך סוף ההריון סבלתי מאוד מכאבים באזור הטבור. לאחר הלידה התברר כי יש לי שבר באזור הטבור. כיום אני כ-5 שנים לאחר הלידה האחרונה, אך לאחרונה יש לי כאבים באזור הטבור, ומכיוון שהעיסוק שלי הוא רפואה אלטרנטיבית, כשאני מטפלת אני מרגישה תחושה משונה באזור הבטן, וגם כשאני מתכופפת כאילו שמשהו נכנס פנימה, ונתפס, התחושה הזו מקשה עלי את הנשימה, ואחר-כך משתחרר. מה זו התחושה שאני מרגישה לדעתך? גם איני יכולה לעשות תרגילים לחיזוק הבטן, מפני שהתחושות האלו מופיעות גם בזמן תרגילים לחיזוק הבטן. אני מקווה שהצלחת להבין את מה שניסיתי להסביר. מכיוון שאני יודעת שהניתוח לא קשה אלא ההחלמה ממנו, שאורכת לפחות שבועיים אם לא יותר, דחיתי את הניתוח. האם יש אפשרות לא לבצע ניתוח עם חתך אלא לפרסקופיה, וכיצד ניתן לדעת מה האפשרויות? תודה לך על תשומת הלב רותי

02/04/2006 | 14:27 | מאת: רותי

בס"ד שלום לך מלבד הבעיה שהצגתי לך לגבי הבעיה של השבר בטבור. באולטרא סאונד שעברתי התגלה מימצא של ציסטה 1.5 ס"מ בכליה ימנית, האם זה שום דבר? תודה רותי