תרופה בשם LIV.52 לחולי צירוזיס.

דיון מתוך פורום  כירורגיה - קבוצת אראן

28/03/2006 | 14:25 | מאת: צחי

שלום , תחילה אתן הקדמה . אבי חולה בשחמת הכבד . האיבחון שבוצע לו הוא כבד שומני כתוצאה מסכרת סמויה שהייתה קיימת אצלו.(ועדיין קיימת כמובן).כתוצאה מכך הצטברו אצלו דליות בוושט אשר בסופו של דבר דיממו(דימום מסיבי) פעם אחת לפני כ3 חודשים. לאחרונה שמעתי על תרופה בשם LIV.52 של חברת Himalaya , זוהי תרופה טבעית אשר מיוצרת בהודו ולפי האיפיון של התרופה היא נראית כיעילה. אך הייתי שמח אם תוכלו לתת את הדעת על התרופה ? יעילותה? פרטים נוספים ? האם חולה סכרת יכול להשתמש בה ? תודה מראש צחי

29/03/2006 | 07:03 | מאת:

תרופה זו אינה מוכרת לי. אינה בשימוש במחלקתי בה מתאשפזים חולים עם דימום חריף מדליות. חברת הימליה לא מוכרת לי או לעמיתי במחלקה. נסה אצל רופאי הכבד.