מבקש תשובה פרופסור

דיון מתוך פורום  כירורגיה - קבוצת אראן

24/08/2009 | 00:04 | מאת: טיפוסי לי

אל תישלח אותי לרופא שניתח אותי היות והרופא הזה ז"ל ניפטר לפני כחודשיים ושינוח על מישכבו בשלום אסור לי לומר זאת לאחר מותו הטרגי אבל לא רכשתי לו אימון רב וכניראה עוד הרבה קליינטים חשבו כמוני ואני כניראה לא שעיתי לאזהרותיהם ולכן עכשיו אני אוכל אותה? אני כבר הרבה שנים לאחר הניתוח שבוצע ב-2005 ואני לא סובל מהתסמינים מעבר לבעיה שציינתי בהקשר לניתןח בבקע בצלקת הניתוחית והניתוח אפנדציט ועוד בקע שאובחן מעל הצלקת הניתוחית והבקע הקודם מיד לאחר הניתוח הראשון אני בדיאטה מבוקרת ויורד במישקל אבל הבטן תופחת לי למימדים גדולים, ללא שום תופעות פתלוגיות , יש לי המון אי נוחות מכך ואגב אני לא מדבר על סביבת הניתוח אלא על הבטן בכללותה עוד שאלה בהקשר לקליפסים שהיתגלו אצלי ב-CT בקצה של המעי הגס איפא שמורידים אותו כשיש אפנדציט האים זה בסדר?

25/08/2009 | 16:21 | מאת:

איזה ניתוח עברת? איזה תסמינים סבלת אז וממה אתה סובל היום? על סמך הנתונים שבמכתבך אין באפשרותי לענות

26/08/2009 | 04:20 | מאת: טיפוסי לי

בשנת 2005 בוצע אצלי ניתוח אפנדציט אני כבן 63 לאחר זמן מה היתגלע אצלי(בקע)נוסף הרניה בצלקת הניתוחית (לא היו לי תופעות של חום גבוה ואו משהו חריג לאחר הניתוחים שצויינו מלבד כמובן שבעת ניתוח ההרניה בצלקת הניתוחית לאחר ניתוח האפנדציט התעוררתי לא כאב לי כלום אבל כשהמרדים שמע שאמרתי למי שניתח אותי המנתח דיבר עים מישהי שהייתה לידו אני לא מכיר אותה ולא יודע מי היא בכלל ואמר לה שניתוח זה כמו סקס ואו משו דומה משהו מיד החל בפעולות ואני לא זוכר מה עשה היות ושוב הורדמתי ,יש לי שני שאלות:(אגב ניתוח הבקע הייה במיסגרת המושלם במקום פרטי) אושש ב-CT האחרון שעשיתי זה אכן אושש יש לי הרניה נוספת מעל הקיימת ובנוסף היתגלו אצלי שתי קליפסים ממתכת במעי הגס איפא שעשו לי ניתוח אפנדציט מה זה הקליפסים האלה והאים הם צריכים להישאר שם?בנוסף לכך האים ניתן להוריד את הבטן השמנה שלי אמרו לי לעשות דיאטה ואכן עשיתי והורדתי מסך מישקלי כ-4 ק"ג אבל הבטן הסוררת בעינה עומדת כרגע אני רק סובל מבטן קשה וגדולה אני רוצה לציין שאני לא סובל מכאבים בגין הבטן הגדולה יש לי המון אי נוחות האים זה סביר שהבטן כרס מה שהכי מפחיד כאן זה הקליפסים אני מפחד האים כיום ואו די ממזמן משתמשים בכך לצורך רפואי? אודה לך פרופסור אנא קרא בעיון את הכתוב ואנא ממך אל תיצחק על בורותי ותן לי תשובה לשאלות שטורדות אותי כמובן ששום תשובה אינה מחייבת בכלום מבחינה רםואית ואו אחרת אלא לידע בלבד