נפיחות בבטן לאחר ניתוח בקע

דיון מתוך פורום  כירורגיה - קבוצת אראן

17/08/2009 | 09:08 | מאת: fibi

שלום, לפני 4 ימים עברתי ניתוח לתיקון 2 בקעים: מפשעתי וטבורי, בלפרסקופיה בהרדמה כללית. מאז אני חשה בנפיחות בבטן. ברצוני לדעת האם מצב זה נורמלי? תודה.

18/08/2009 | 07:24 | מאת:

המצב שאתה מתאר אינו חריג. במידה ואינו מלווה בחום ו/או כאבי בטן ו/או העדר יציאות ו/או הקאות ניתן להמתין עד אשר תחלוף התופעה, בדרך כלל כעבור מספר ימים. במידה ותופענה אחת מההסתמנויות הרשומות עליך לגשת לרופא המנתח מייד.

23/08/2009 | 05:51 | מאת: פולישוק

אבל אני כבר הרבה שנים לאחר הניתוח שבוצע ב-2005 ואני לא סובל מהתסמינים שציינתה אני בדיאטה ויורד במישקל אבל הבטן תופחת לי למימדים גדולים, ללא שום תופעות שציינתה יש לי המון אי נוחות מכך ואגב אני לא מדבר על סביבת הניתוח אלא על הבטן בכללותה