נפיחות לאחר ניתוח בקע

דיון מתוך פורום  כירורגיה - קבוצת אראן

28/07/2009 | 15:33 | מאת: דין

שלום , עברתי לפני חודש ימים ניתוח של תיקון בקע מפשעתי ימני עם רשת . אני לא חש כאבים יותר , רק מה שמטריד אותי שמיום הניתוח יש לי בטן נפוחה ולא עוברת הנפיחות , בפניות חוזרות לרופא המשפחה נאמר לי שזה רגיל , באולטרה סאונד אין כלום , והכירוג אמר לי שיתכן שהבטן היא מחומר ההרדמה הכללית . אני מוטרד מאוד מהבטן הזאת זה לא נעים , ולא לעניין אחרי ניתוח כזה פשוט לסחוב תופעה כזאת . איך אני מטפל בבטן הזאת ?

30/07/2009 | 12:56 | מאת:

נפיחות חודש לאחר הניתוח אינה תקינה בוודאי שלא קשורה להרדמה... מציע שתגש לרופא להבדק