שאלה לגבי ניתוח בקע

דיון מתוך פורום  כירורגיה - קבוצת אראן

09/07/2009 | 23:43 | מאת: נ

אני בת 27, עברתי ניתוח לפני 4 ימים עקב בקע במפשעה מצד ימין. אתמול התעוררתי באמצע הלילה עקב כאב חד במפשעה וזאת לאחר לקיחת 400 מ"ג אתופן כשעתיים לפני. לא יכולתי לזוז כלל חרף הכאב העז, לאחר מספר דקות הכאב חלף. האירוע חזר על עצמו מספר פעמים במהלך היום, איזור המפשעה והירך מצד ימין שורף לי וחם מאוד, כמו כן האיזור מרגיש רדום...תזוזות מסוימות גורמות לי לכאב חד ובלתי נסבל ויש לי מעט חום. מה לעשות? האם המצב דורש טיפול מיוחד או שמדובר בתופעות לוואי של הניתוח אשר יחלפו מעצמן?

13/07/2009 | 06:54 | מאת:

אני חושב כי ראוי שתפני (ארבעה ימים לאחר הניתוח...) לרופא שניתח אותך בכדי לקבל תשובות לשאלותיך!!!