ציסטות בחלל הבטן ועל הכבד

דיון מתוך פורום  כירורגיה - קבוצת אראן

04/03/2006 | 08:58 | מאת: שמעון

אשתי סובלת כבר כמה שנים מכאבים בבטן ובצד הימני של הגב. אובחנו אצלה ציסטות מרובות וגדולות, הגדולה היא בגודל של 20 ס"מ.יש ציסטה גם על הכבד. האבחנה היא MULTY CYSTIC MSOTHELIOMA. ברור שצריך לנתח אותה בדחיפות. שאלתי היא, באיזה בית חולים ואיזה רופא מטפל בניתוחים כאלה. אודה על תשובה מהירה.

05/03/2006 | 07:06 | מאת:

עליך לפנות לאחת מהמרפאות הכירורגיות בבית חולים שלישוני במקום מגוריך. כיום בכל בית חולים שלישוני יש כירורגים המתמחים בכירורגית כבד. עם הבעיה היא מזותליומה הבעיה אינה רק בכבד.

10/03/2006 | 17:01 | מאת: סקרן

שלום איזה בדיקה מאבחנת את הציסטות שעליהם דיבר שמעון??