פרופסור יקר!

דיון מתוך פורום  כירורגיה - קבוצת אראן

30/11/2008 | 20:48 | מאת: ליאת

זה שאתם לא נותנים המלצות על מנתחים אחרים, מקובל! אבל זה שאני שואלת על הניתוח ועל כל תהליך ההחלמה אני חושבת שמגיעה לי תשובה כמו לכל גולשי הפורום, אם לא אהבת את שאלתי הראשונה (על המנתח) זה לא אומר שאתה צריך לא לענות גם על השאלה השנייה, תשובה מתחמקת ולא יפה.

03/12/2008 | 11:25 | מאת:

ליאת שלום רב ותודה על תגובתך 1. אני בטוח כי המנתח בו תבחרי יספק לך מידע דרוש על הניתוח והכרוך בו. 2. כמנהל הפורום אני בוחר לענות לשאלות במידתיות המתאימה לפורום 3. הפורום אינו תחליף לפגישה עם הרופא 4. הסבר מלא על הניתוח, סיבוכיו, מידת הצלחתו והגישות השונות לביצועו אינם בספקטרום של תשובה באינטרנט ואני מתכוון להקפיד על מידה מסוימת של מקצועיות בתשובותי 5. אין בגישתי משום התחמקות אך אם את בוחרת לראותה כשכזו זו זכותך המלאה