שאלה

דיון מתוך פורום  כירורגיה - קבוצת אראן

27/02/2006 | 14:12 | מאת: ruthie

לפני חודש עברתי ניתוח להוצאת כיס מרה - היה לי גם דלקת בלבלב - בניתוח מצאו הדבקויות בבטן. כמה ימים אחרי הניתוח התחילו שוב כאבים בצד שמאל של הבטן ומקרין ל חזה וגב( זה היה גם לפני הניתוח ) היה לי אמילאז 194 עבשיו עשיתי בדיקת דם ו הוא 166 שהנורמה הוא 100 . גם הייתי אצל רופא נשים כדי לשלול נושא נשי שם הכל בסדר והוא אמר ש אולי זה הדבקויות . מה זה יכול להיות? אני סובלת מכאבים והם מופעים ללא קשר ל אאוכל. כל היום ואפילו ספסמלגין לא עוזר . תודה על ה תשובה.

01/03/2006 | 18:29 | מאת: פרופ' קלוגר

ערכי העמילז שלך מטרידים. האם נמצאו בניתוח אבנים בכיס המרה? האם דלקת הלבלב יוחסו לאבנים? במידה וערכי העמילז ממשיכים להיות גבוהים יש לשקול בירור הלבלב באמצעות אולטראסאונד אנדוסקופי.