שאלה לגבי האם יש לי קילה

דיון מתוך פורום  כירורגיה - קבוצת אראן

31/08/2008 | 09:40 | מאת: חשש לקילה

נקווה שאני בפורום הנכון,לאחרונה לאחר מאמץ הליכה ארוך שעשיתי יש לי כאבים בשק האשכים,ושאני מתכופף,או משהו נוגע באשכים,אני מרגיש מין לחץ חזק במיוחד באשך השמאלי,אפילו שעשינו סקס הרגשתי את הכאבים האלה האם יש סיכוי שזה קילה? או אשמח אם אקבל כיוון לגבי מה יכולה להיות הבעיה תודה

31/08/2008 | 13:07 | מאת:

התאור שאתה מתאר עלול להתאים לבקע. בכדי לפתור השאלה כדאי שתבדק ע"י כירורג.

31/08/2008 | 16:50 | מאת: חשש לקילה

תודה דוקטור,אני יצור קשר עם רופאת המשפחה שתיתן לי הפניה אגב אם אפשר לשאול,אם זה באמת בקע,כיצד ניתן לטפל בזה? אך ורק על ידי ניתוח? ואם כן כמה הוא מסובך ושוב תודה