בקע מפשעתי

דיון מתוך פורום  כירורגיה - קבוצת אראן

21/02/2006 | 13:54 | מאת: ב

ד"ר קלוגר שלום. אני בת 32. בגיל 5 אובחן אצלי בקע מפשעתי קל, שלא חייב ניתוח באותה עת, ועל כן אימי העדיפה שלא אנותח. אולם נמסר לה אז שבעוד שנים, כאשר אהיה בהריון, עלול הבקע לגרום לכאבים. היום, כשהריון מאד רלוונטי לגבי, ברצוני לדעת האם יש סיכוי שבמהלך השנים שעברו נרפא הבקע מעצמו, או שמא הוא עדיין קיים ועלי ללכת לבדיקה. אציין כי לא סבלתי בשנים הללו מכאבים כלשהם. תודה מראש.

22/02/2006 | 10:54 | מאת:

שלום רב בקע אינו נרפא מעצמו. שכך המלצתי כי תבדקי ע"י רופא כירורג. הריון קל