נפיחות בבית השחי

דיון מתוך פורום  כירורגיה - קבוצת אראן

16/06/2008 | 13:55 | מאת: א.מ.

שלום רב, מזה חצי שנה ישנה נפיחות בבית השחי השמאלית שלי, הנפיחות היא בבית השחי התחתונה באיזור השמאלי. מה שיוצר לי קפל שומן גדול יותר ממה שהיה. לעיתים אני מרגישה שזה משדר אישזהו כובד כלפיי היד. ביקרתי אצל כירורג שד, ואף עברתי א.ס. - ללא ממצאים ב"ה. מאז עברו כבר עוד 3-4 ח' ועדיין ישנה נפיחות, לא כואב, אבל בהחלט מציק, . ואולי גם מדאיג..... מה הלאה ? אודה לתשובתך!

17/06/2008 | 07:03 | מאת:

קשה לענות תשובה מקצועית ללא בדיקה. לעיתים ישנו "שד" נוסף בבית השחי היכול להתאים לתאורך את המצב.