בעיות בקיבה כתוצאה מנטילת כדורי אופטלגין בכמות רבה

דיון מתוך פורום  כירורגיה - קבוצת אראן

26/04/2008 | 00:16 | מאת: אופירה

שלום לכולם יש לי קרובת משפחה שכיום היא בת 20 אך בגיל 16 היא ניסתה להתאבד ע"י כך שהיא נטלה כמות די רבה של כדורי אופטלגין כיום היא סובלת מכאבי בטן הכוללים שילשולים ומידי פעם הקאות וביחוד אחרי שהיא אוכלת היא סובלת מבעיות אלו כלומר כל דבר מה שהיא מכניסה לפה היא מקבלת כאבי בטן ומיגרנות בתכיפות גבוהה השאלה שלי היא האם קיים קשר ישיר בין נסיון ההתאבדות שלה ע"י כדורים לבעיות של השלשולים ההקאות המיגרנות ואי היכולת שלה לאכול משהו מבלי לקבל כאב בטן ממנו. אני מבקשת עזרה כמה שיותר מהר בתודה אופירה

26/04/2008 | 07:09 | מאת:

לדעתי אין קשר בין נסיון ההתאבדות לבין התופעות המתוארות. עליה לפנות לגסטרואנטרולוג לצורך בירור.