שאלה דחופה...

דיון מתוך פורום  כירורגיה - קבוצת אראן

02/12/2007 | 17:01 | מאת: לינור

אני אחרי ניתוח קיסרי שלישי. יום חמישי האחרון עברתי ניתוח שבר, אמרו לי שזה יארך שעה וחצי וזה ארך חמש שעות, אמרו שהיו לי הדבקויות רבות, ושמו לי רשת 20X25 וזה נעשה בשיטת הלמפרסקופיה. אני סובלת מכאבים עזים במיוחד אשר לא מתקרבים לכאבים של אחרי ניתוח קיסרי. אנא תשובה דחופה.!!!

03/12/2007 | 06:59 | מאת:

לינור שלום היות ואך זה עתה עברת את הניתוח, אני מציע כי תפני לרופא המנתח שיבדוק אותך כמקובל אחרי ניתוח ובוודאי לאור הכאב העז. החלמה מהירה