שאלה לפרופסור קלוגר- אחרי ניתוח אפנדנציט

דיון מתוך פורום  כירורגיה - קבוצת אראן

20/11/2007 | 19:42 | מאת: t

שלום פרופסור קלוגר אני עברתי ניתוח אפנדציט לפני חודש ושבוע סגרו לי את המקום אם סיכות לפני שלושה שבועות הורידו לי את הסיכות והמקום היה נראה סגור ויבש לאחר יומיים היה חור קטן בקצה הצלקת שממנו יצא סרומה שראיתי את זה החלטתי להיבדק אצל כירוג בקופת חולים שהחליט שהוא צריך לנקות את זה בפנים אז הוא ניקה.... ו החור נהיה גדול פי חמש הוא אמר שזה ייסגר לבד אז חבשתי לבד במשך שבוע ותפסתי משני הצדדים אם רצועות דביקות שהפצע יוכל להיסגר ואכן הוא נסגר לאחר שבוע והורדתי את הרצועות של דבק רפואי ולאחר יומיים חזר הסיפור שוב נפל הגלד שכיסה את המקום ו... זה עדיין פתוח אז חזרתי למנתח שלי בהדסה שיבדוק את זה והוא אמר שאין זיהום וזה יסגר לבד ושאני לא יתפוס את זה אם רצועות מהצדדים עכשיו השאלה שלי היא האם יכול להיות שזה יסגר אפילו ששני הצדדים לא נוגעים אחד בשני כי יש חור די עמוק! ? והאם כדאי לי כן לנסות שוב אם הרצועות כי אני פשוט מסתובב אם חור בבטן? תודה מראש

22/11/2007 | 09:50 | מאת:

בשלב זה יש לשטוף את הפצע במים וסבון, לחבוש חבישה יבשה ולתת לזמן לעשות את שלו...הפצע יסגר לבדו.