פרוגנוזה לפי בדיקות -סמן CA 19-9 וסמן cea

דיון מתוך פורום  כירורגיה - קבוצת אראן

13/11/2007 | 00:18 | מאת: אלה

אבי 3 חודשים אחרי כריתת זנב הלבלב כולל טחול וחלק מהקיבה.וכן כריתת חלק מהרקטום.אחרי דלקות פנימיות הוא מגיע סוף סוף לטיפול כימוטרפי.הוא כבר קיבל 2 טיפולים.ראינו בבדיקות שערכו לו שבדיקת 19.9 ca שלו הנה 86 ןהנורמל הוא 30 .בנוסף לכך wbc -6.3 hgb-13.4 plt-37.4 nrbc-3.3 cea-110 1.מה הנורמל לבדיקה האחרונה שציינתי 2. מה הפרוגנוזה לאבי לפי הסטטיסטיקה לפי הבדיקות שציינתי. 3.קראתי באינטרנט שהטיפול המונע לסרטן הלבלב הנו 4 אחוז בלבד אולי.האם זה נכון והאם יש בו טעם מלבד סבל וכאב לחולה? בתודה אלה

14/11/2007 | 07:12 | מאת:

אלה שלום האינטרנט אינו המקום לדון על פרוגנוזה, השרדות או סיכויי החלמה במחלות קשות כמו זו שסובל אביך ממנה. עלית סמני הגידול מטרידה מאוד. הערתך לגבי הכמוטרפיה נכונה. בהמשך למייל הקודם שלך חסרים נתונים רבים לגבי טיב הגידול ודירוגו.