גידול בלבלב

דיון מתוך פורום  כירורגיה - קבוצת אראן

22/10/2007 | 20:52 | מאת: אלי

שלום, לאבי גילו גידול בלבלב - גידול בגודל 4.5 ס"מ הגידול יושב בראש ובגוף הלבלב - ויושב על כלי דם. תוצאות הביופסיה הראו שהגידול שפיר אך לא בצורה חד משמעית (כיוון שלא נלקחו דגימות מכלל הגידול). הרופאים טענו שלא ניתן לנתח בגלל גודל הגידול ומיקומו. מה הן דרכי הטיפול האפשריות ? איזה מרכז רופאי בארץ נחשב למומחה בנושא ? או רופא ספציפי ? תודה וערב טוב אלי

23/10/2007 | 06:35 | מאת:

חסרים פרטים רבים בכדי שאוכל לתת לך תשובה לעניין. 1. גילו של החולה 2. באיזה אמצעי אבחנה השתמשו לקביעת אי הנתיחות 3.מה מאפייני הגידול בסיטי איני נוהג להמליץ על בית חולים או רופא ספציפי בפורום.

23/10/2007 | 21:52 | מאת: אלי

ערב טוב, ראשית תודה על תשובתך המהירה. אבי בן 59. בוצע ביופסיה וצילום סיטי. ה- ca19.9 יצא 392. היכן אתה מקבל להתייעצות ? והאם אונקולגיה גם בתחום מומחיותך ? תודה ולילה טוב אלי