ציסטה שומנית שחזרה לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  כירורגיה - קבוצת אראן

03/08/2007 | 14:19 | מאת: בר

לפני חודש וחצי הוצאתי ציסטה שומנית באזור החזה בניתוח, לאחר שגדלה הכחילה והסריחה מזיהום. הצלקת שנותרה טרם הסתדרה וכיום ישנו באזור ההוצאה גוש חדש נוקשה ועם ריח שהיה אופייני לציסטה הקודמת? האם זו תופעה מוכרת ומה עושים מנתתחים שוב? יש פתרונות אחרים חיצוניים? האם יש לפנות שוב לכירוג או לרפואת עור. בתודה על תשובה מהירה

06/08/2007 | 07:05 | מאת:

באבחנה המבדלת זיהום בפצע ושייר מהנגע העורי הקודם. בשלב זה יש לשפר את הניקוז בכדי שהמקום יחלים ואח"כ להחליט לגבי ההמשך. עלייך לפנות לרופא המנתח.