טחורים

דיון מתוך פורום  כירורגיה - קבוצת אראן

10/06/2007 | 08:34 | מאת: חיים

שלום אני נער בן 18 כחצי שנה לפני גיוס ולאחרונה התחילו לי טחורים, דבר שנורא מגרד ולעיתים גם כואב. ברצוני לדעת אם כדאי לי לטפל בזה כרגע או שמא לדחות את זה לעוד כמה שנים, כיוון שאני חושש שזה ימנע ממני לעסוק בפעילות ספורטיבית לזמן ממושך. ברצוני לדעת גם כמה זמן נשמכת ההחלמה ואיך מטפלים בזה בכלל. אשמח לקבל תשובה בהקדם, תודה!

13/06/2007 | 08:30 | מאת:

בוודאי שעליך לטפל בבעיה כעת. הרופא יאבחן את הבעיה ויתחיל טיפול. ברוב המקרים כלל אין צורך בניתוח.