בבק' תעזרו לה!!!

דיון מתוך פורום  כירורגיה - קבוצת אראן

05/05/2007 | 12:39 | מאת: בשם שירי

אני חייבת עזרה אבא שלי עבר ב 1/5/07 ניתוח מעיים שהסתבךוכרגע הרופאים נותנים לו ימים ספורים לחיות והוא מונשם. בניתוח התגלה שזהו מקרה נדיר מאוד ואין שום ניסיון רפואי ( זהו המקרה השלישי!!! בארץ מאז היסטוריית הרפואה) אני פונה אל כל אחד ואחד ממקבלי מכתב זה להעבירו הלאה במטרה שיגיע לפרופסורים / רופאים / סטודנטים מבריקים לרפואה. כל מי שיודע/ שמע ויכול לחשוב על רעיון יצרתי ויכול להיות שהוא אפילו לא מורכב כל כך. כרגע מטפל בו הרופא הבכיר ביותר בארץ בתחום פרופ' ללצוק מנהל מחלקה כירורגית מבי"ח בלינסון התייעצנון עם בכירים נוספים בארץ ובחו"ל אך אין מספיק ניסיון ומידע במקרה זה. מידע רפואי למבינים: סקירת בטן: הדבקויות מרובות בחלל הבטן . בטן מרכזית גוש שלא ניתן להפרדה . נסיונות הפרדה מרובים מכל כיון כשלו . אין אפשרות לשחרור המעי. המונחים הרפואיים הם קונגלומט COCOON בשילוב עם קוקון KONGLVEWERATE נשקלה אפשרות של הזנה חוץ ורידית "סימפטום המעי הדק" אך שני פרופסים בכירים מסרו שאין אפשרות כי אין נימי דם לחבר ביניהם. אנשי הרפואה והמדע, תהיו יצירתיים שתפו סטודנטים במקרה, דונו על כך בכיתות, התייעצו עם קולגות בחו"ל תרגמו לשפות את המייל הנ"ל והעבירו אותו מי שעולה על רעיון אנא צרו קשר לטלפון 054-8155255 שירי וייסמן אל תתנו לאנושות לאבד אדם יקר כל כך כמוהו. אל תתנו לנו לאבד אבא רק כי עוד לא המציאו משהו בואו ננסה להציל אותו

07/05/2007 | 01:58 | מאת: הצעה

אולי חיתוך בשילוב זרם וגם פתיחה בשילוב זרם למשל חוט נחושת לא ברור בכלל מה קרה בינתיים למה א"א הזנה אפשר אפילו כשאין כלי דם במקום מסוים לבצע הצפה בדם מוזן זה

07/05/2007 | 01:59 | מאת: הצעה

אולי חיתוך בשילוב זרם וגם פתיחה בשילוב זרם למשל חוט נחושת לא ברור בכלל מה קרה בינתיים למה א"א הזנה אפשר אפילו כשאין כלי דם במקום מסוים לבצע הצפה בדם מוזן זה

05/06/2007 | 00:41 | מאת: הצעה

קשה להבין מן הנתונים במה מדובר - אין אבחנה ופרטים - וגם המושגים הרפואיים כביכול מוטעים /שגויים... למיטב הבנתי, המעי כולו אינו מתפקד ואינו בר הצלה ולכן יש צורך בהזנת TPN. קודם כל, יש אנשים שחיים שנים על TPN כך שאם מצבו לא טוב כנראה שיש לכך סיבות נוספות. בנוסף, קיימת אופציה להשתלת מעי שלם - אין נסיון בארץ, אך ישנו מרכז בארה"ב בעל נסיון בתחום. אם הבנתי נכון ומדובר במחלה דלתית של המעי, דהיינו IBD (Crohn's disease) ניתן לפנות לרופאי גסטרו העוסקים ב- IBD והם יכולים אולי להציע חלופות ולקשר למרכזים הרלוונטיים. בהצלחה.