גידול בלבלב

דיון מתוך פורום  כירורגיה - קבוצת אראן

21/04/2007 | 20:48 | מאת: אלון לוי

שלום לאדוני אצל אבי אובחן גידול בלבלב בבדיקת ביאופסיה נאמר לנו שישנם גרורות עוד לא קיבלנו תשובה כמה ואיפה מהפתולוגיה הרופא אומר שאין טעם לנתח יש לפי דעתך איזה שהוא טיפול מתאים למחלה הזו??

25/04/2007 | 10:22 | מאת:

לצערי איני איש בשורה לכשמדובר בגידול לבלב עם גרורות. בהנחה שמדובר בגרורות יש אשר ממליצים על מתן כמוטרפיה ויש הטוענים כי הסיבוכים המלווים טיפול זה אינם מצדיקים מתן הטיפול בחולים הלוקים בגרורות מגידול הלבלב. עליך להוועץ עם האונקולוג ולשתף גם את החולה בהחלטה על הטיפול.