הרדמה ואיזו? לפרופסור קלוגר

דיון מתוך פורום  כירורגיה - קבוצת אראן

29/03/2007 | 22:21 | מאת: זוקי

אני רוצה לשאול אותך בתור מנתח אמנם זה קשור לתחום הגניקולוגי אבל אולי תוכל לסייע לי אני בת 47 .בגלל CIN-2 בצוואר הרחם, אני אמורה לעבור קוניזציה. שאלו אותי בבית החולים איזו הרדמה אני מעדיפה כללית או מקומית .אני לא עברתי עד היום אף ניתוח ואף הרדמה .איני יודעת מה להחליט. כל רצוני שהנגע יוסר בשלמותו עם שוליים נקיים .אמנם חשוב גם מה שפחות כאבים, אבל יותר חשוב שלמנתח יהיה יותר קל לעבוד. מה דעתך ?האם בהרדמה כללית למנתח יותר קל לעבוד? האם בהרדמה כללית מרגישים פחות כאבים? חשובה לי דעתך. הרבה תודה.

01/04/2007 | 10:53 | מאת:

שתי ההרדמות יעילות ובטוחות. בטוחני כי המרדים יפרט בפניך את היתרונות והחסרונות בשתי הגישות חג שמח