כאבים בבטן ימין

דיון מתוך פורום  כירורגיה - קבוצת אראן

18/02/2007 | 03:52 | מאת: אורלי

שלום... אני סובלת במשך שבוע מכאבים חזקים בבטן בצד ימין. אין לי הקאות ואין חום ובדיקות הדם לא מראות על דלקת. רופאת המשפחה וכירוג של קופת החולים שלחו אותי פעמיים למיון מכיוון שחששו מדלקת התוספתן ושם שלחו אותי הביתה בטענה שלא יודעים מה יש לי. עשיתי אולטרסאונד בטן והוא יצא תקין. עשיתי בדיקות גניקולוגיות שגם הן יצאו תקינות. יש לציין כי הכאבים בבטן מקרינים לי לגב. אני בחורה בת 22 בריאה בכללי אך לא יודעת מה לעשות עם הכאבים. מה יכול להיות הגורם? אשמח לתשובתך... תודה, אורלי.

18/02/2007 | 08:36 | מאת:

כאבי בטן שאינם נסוגים, אשר חיבו הפניה למיון כבר פעמיים ואשר לא נמצא להם הסבר בהדמיה בסיסית, חיבים בירור מקיף יותר. טומוגרפיה של הבטן הינה אחת מהאופציות העומדות לרשות הרופא. אני מציע כי תחזרי לרופא בקופת החולים למען ישקול המשך בירור. אם הכאב לא חולף אל לך להרפות.