הזעת יתר

דיון מתוך פורום  כירורגיה - קבוצת אראן

31/12/2006 | 15:31 | מאת: דן

פרופ' יורם קלוגר היקר שלום , אני בן 49 ,עברתי לפני 3 שנים תאונת דרכים חזיתית ,פגיעת ראש דימום תוך מוחי כולל פגיעה בקו האמצע ,חיי ניצלו הודות לניתוח ניקוז ,קיבלתי סטרואידים משך שנה לספיגת הבצקת +דפלפט לטיפול בהתקפים אפילפטים ,אני סובל ממספר בעיות ובהן הזעת יתר בכל הגוף. בבדיקה נוירוקוגנטיבית שעברתי קבעה נוירולוגית בכירה שהזעת היתר מקורה בפגיעה במערכת האוטונומית . שאלתי: איזה תחום רפואה עוסק בהזעת היתר? וממי צריך וכדאי לקבל חוות דעת? תודה מראש על תשובתך.

23/01/2007 | 14:10 | מאת: דן

פרופ' קלוגר, אני חיפאי שמחפש יועץ בנושא דחוף. וחשבתי שאוכל להיוועץ בך. תודה ,דן

11/02/2007 | 19:15 | מאת: רון

שלום רב אני עומד להתגייס וסובל מהזעת יתר. ברצוני לדעת האם תופעה זו עלולה לפגום בסיכויי לקבל פרופיל קרבי. תודה